Tuesday, 26 August 2014

Cheyney Group Accounting: Petosten Small Business

Kirjoittanut artikkeleita petos menneisyydessä, mutta tuntuu se on ala, jota on käsiteltävä toistuvasti. Luin äskettäin vakuutus artikkelin, joka käsitteli asiaa ja excerpted joitakin kommentteja alla.

Pienyritykset ovat erityisen alttiita defalcation tai kavalluksesta varoja, joka muodostaa 80 prosenttia kaikista petos, mukaan Association of sertifioitu petosten tutkinnon (ACFE). Pk-yritysten kokemus petosten tappiot taajuus on lähes 100 kertaa suurempi kuin suurempiin yrityksiin.

Joitakin syitä, miksi yhä suuri ongelma noudattamalla:

-Petosten on suhteellisen helppo syyllistyvät ja salata ja tietokoneiden yleistyminen on helpottanut myös monin tavoin.

Yleensä syyllistyneet kokenut, suhteellisen hyvin koulutettuja ja tietokonetaitoinen ihmisiä, jotka tietävät, mitä he tekevät, petos voi olla erittäin vaikea havaita. Vain noin 20 prosenttia tunnettu petostapausten löysi menetelmiä, kuten tarkastuksia ja Inside-sivuilla. Muut 80 prosenttia tiedossa tapauksia havaitaan vinkkejä ja valituksia työnantajien, associates ja sukulaisia. Useimmat petosten väitteet liittyy rikokset pienyritysten kolmansien osapuolten, kuten työntekijöiden, sopimuksen kirjanpitäjiä ja lainan välittäjät.

Lisäksi liian monet työnantajat oletetaan kirjanpidon ohjelmia tarjota järjestelmän valvontaa ja tasapainoa, joka pitää työntekijät rehellisiä. On myös väärä luulo että ohjelmat jotenkin oikeuttaa joitakin menettelyjä, jotka eivät ole välttämättä laillista.

-Defalcation skenaario edellyttää pienyrittäjä, joka on niin kiireinen pyörittäminen talousasioista ohjausobjektiin on uskottu kirjanpitäjä kirjanpito-ohjelma.

Tietokoneet ovat helpottaneet kirjanpito prosessi, mutta tämä ja itse aiheuttaa mahdollisia ongelmia mukaan Ron Klein, JD, CFE. Pienyritys, koska se todennäköisesti vielä enemmän, että vain yksi työntekijä tekee kirjanpito työt (lähettämistä kirjoja, valmistelusta palkanlaskennan ja maksaminen ja sovittaa yhteen tilit), sisäisen valvonnan kärsivät suuresti siitä, että eriyttämisen,"Klein sanoi.
© Copyright 2007. VÄLILEHTIEN ryhmän kirjanpidon Corporation.

Pienyrityksille ei useinkaan ole riittävästi työntekijöitä hallintoviranomaisena tehtäviä, mikä tarkoittaa tarkastuksista ja tasapainottaa lone kirjanpitäjä. Henkilökohtaiset taloudelliset paineet ja kaunaa työnantaja voi aiheuttaa joku aloittaa varastamisesta varoja.

Kun palkkalistoilla tarkastukset tai kuvitteellisia toimittajamaksuja, joka voi helposti pätevä kirjanpito-ohjelmat, ovat suosittuja laitteita. Petos on yleensä havaittu, kun tekijä on sairaana tai loma, ja omistaja tai valvoja ilmoitukset ylimääräistä peruutettu tarkastuksia tai maksaminen tehty tarkastus ulos tuntematon yksiköt.

Tilastot osoittavat, että suhteellisen pieni osa petoksista on löydetty tilinpäätöksen auditoinneissa ja paljon paremmin kirjanpitäjän tarkistaa tai alemman tason tilinpäätöksen. Tämä johtuu tarkastusten ja arviointien keskitytään yleisen tarkkuuden tilinpäätöksen, ei yksittäisten tapahtumien kustannukset huomioon tarkoituksiin. CPA: n myös vain fyysisesti asiakkaan toimistossa suhteellisen lyhyen ajan kuluessa. Ne eivät noudata päivittäisen maksuliikenteen enemmistö.

Lopullinen vastuu petosten kuuluu hallinta joka pitäisi olla tietoisia mahdollisista ja olla valppaana alueilla kuten:
-Tarkistaa ennen allekirjoittamista tarkastusten asiakirjat
-Pitää tyhjien sekkien lukittu
-Avaamaton tiliotteet ja peruutettu tarkastuksia säännöllisin väliajoin tarkistetaan
-Ottaa ankaraa valvontaa kassaan asiakkaiden käsittely

Lyhyesti sanottuna koskaan olla liian mukava. Vaikka ei ole ongelma tänään, eri syistä siellä voisi olla yksi huomenna. Jatkaa lukemista...No comments:

Post a Comment