Monday, 21 July 2014

Cheyney Group Accounting: Topp 5 bokföringsprogram för småföretag


Om du äger ett litet företag, kan du förmodligen dra nytta av att använda redovisning gjorts för typiska SMB. Det finns så många program som finns att det är svårt att välja den bästa.

I allmänhet kommer bokföringsprogram minska din stress genom att öka din effektivitet. Dessa fem program kommer att göra just det.

1. Sage 50
Enligt Small Business Computing, har det populära Peachtree programmet ersatts med Sage 50, som är säker på att vara lika effektiva. Det beror på att det sparar företagare tid och besvär genom att erbjuda enkel online räkningen betala, uppföljning av kassaflöde, hantering av ett obegränsat lager och fakturering.

SE ÄVEN: 6 Faktorer att tänka på när du väljer bokföringsprogram

Dessutom kan du anpassa användargränssnittet så att du direkt se de funktioner som du oftast använder. Det är ungefär så bra som en annan stor fördel med det här programmet, som är den nedbrytning av viktiga resultatmått som din topp några kostnader eller bästa kunder.

2. Freshbooks
Denna småföretag bokföringsprogram kan vara rätt för din SMB om du vill ha en molnbaserad alternativ så att du inte behöver köpa en skiva. Enligt Business News Daily, är Freshbooks perfekt för företagare som vill få betalt snabbt, eftersom den erbjuder kreditkort, återkommande fakturor, och till och med påminnelser för sena betalningar.

Du kan även använda Freshbooks att hantera dina kostnader i näringsverksamhet, spåra din tid, och beräkna skattesatserna. Naturligtvis, som ett moln-baserat program, kan du enkelt komma åt Freshbooks från din smartphone eller surfplatta, också.

3. Kashoo
The Daily Mail rapporterar att den molnbaserade Kashoo är bra för små företag redovisningsbehov på grund av sitt utbud av bokföringsverktyg. De viktigaste funktioner inkluderar möjligheten att spåra kostnader, ta emot betalningar, skapa fakturor, skriva ut checkar och mer. Men det som verkligen skiljer detta program från varandra är att det kan göra allt detta i en mängd olika valutor, samtidigt uppdatera växelkurser och hålla dig informerad om skattesatser. Så det här programmet är ett måste om du gör affärer på en internationell nivå.

4. Quickbooks Pro
TopTenReviews uppskattar denna som småföretag bokföringsprogram alternativ nummer ett. Det är främst på grund av användarvänligheten bland både nybörjare och proffs inom redovisning. Trots allt, de flesta revisorer är väl förtrogna med det här programmet, vilket är en fördel om du någonsin behöver en att se över dina nummer med hjälp av Quickbooks Pro.

SE ÄVEN: Länka din Retail Payment System med ditt bokföringsprogram

AOF naturligtvis, erbjuder detta program alla nödvändigheter, inklusive hjälp med löner, kundhantering, inköpsorder, lagerhantering och Internetbank. På grund av sin popularitet, kan du också lätt hitta ett tillägg när du måste börja acceptera kreditkortsbetalningar eller har direkt insättning.

5. Account Pro
Detta är ett annat bokföringsprogram som rekommenderas varmt av TopTenReviews. Med det här programmet får du verktyg för kundhantering, obegränsad lagerhantering, samt löne-bearbetning, för att nämna grunderna. En stor fördel med Account Pro är att du får alla de funktioner du behöver med bara ett köp i stället för att köpa dem separat. Bara det borde göra det tilltalande nog att titta in.

No comments:

Post a Comment